logo

Bird Nest Sarang Burung Walit Halal【70ml】Halal Produk!! Pati Sarang Burung


RM3.00
  • 20 or more RM2.90
  • 30 or more RM2.85
  • 40 or more RM2.80
  • 50 or more RM2.75
  • 60 or more RM2.70

G-Points
Buy and earn 3 Points G-Points

Brand: OEM
SKU: BIRD NEST
Item left 1996

Sold By WCYDEPARTMENT
Warranty N/A

Weight 0.20 Kg
Shipping
Gvado Standard DeliveryStandard Delivery

Options


Share

WCYDEPARTMENT

VISIT SHOP

Products

28

Ratings

ASK SELLER

Price Drop Notifications

NOTIFY ME


Bird nest

weight : 230 g

Contain : 6% Bird Nest Chips , Rock Sugar,White fungus,America Ginseng


Sebagai sarang khazanah burung tua itu berkhasiat dan produk kecantikan saint, dengan Yin dan paru-paru, menyuburkan peranan kecantikan, tetapi boleh menggalakkan penggunaan metabolisme, jangka panjang badan, supaya wanita cahaya dari luar dan dalam kilau indah. Sifat sarang burung damai ini, sarang burung adalah perut kosong setiap pagi untuk makan sistem pencernaan manusia yang lebih kukuh masa yang terbaik, boleh dicampur dengan susu, oat, sup, bubur dengan makanan.


keberkesanan utama keseluruhan dan peranan sebagai sarang burung: Yin dan paru-paru, paru-paru, Qi masukkan untuk kulit kering, perut limpa kuat.


1, Faedah sarang burung kepada lelaki: 

Membawa faedah kepada paru-paru dan perut, Qi, membawa faedah kepada Limpa, meningkatkan kecergasan fizikal, boleh membuat penuh dengan tenaga, melegakan tekanan, mengurangkan keletihan. Selain itu sarang burung adalah utiliti yang sangat baik Qingfei paru-paru, untuk menaikan sistem penafasan yang sangat baik. lelaki moden bekerja tekanan hidup, merokok dan minum sering menghiburkan,ia adalah sebagai alat "mencuci paru-paru" .


2, Faedah Sarang Burung Kepada Wanita: Wanita makan sarang burung boleh mengekalkan kulit, kulit lembap, licin dan elastik dan boleh mengawal kitaran endokrin, sarang burung untuk kecantikan kulit wanita, kulit putih dan licin, mengurangkan kedut muka, jerawat jelas, darah darah, darah dan baru pelajar, ketidakselesaan haid bagi wanita, senggugut, menorrhagia mempunyai kesan yang baik.


3, sarang burung pada keberkesanan wanita hamil: wanita mendapat manfaat yang paling memerlukan pemakanan semasa mengandung, kerana sarang burung mengandungi pelbagai aktiviti protein, boleh menggalakkan pertumbuhan tisu manusia, dan meningkatkan imuniti. wanita hamil makan sarang burung bukan sahaja ibu berkhasiat, asid sarang burung sarang burung yang terkandung dalam bayi yang baru lahir boleh menjadi lebih kuat di masa hadapan, putih, meningkatkan daya tahan.


4, burung sarang keberkesanan dalam warga tua: warga tua di peringkat penurunan fizikal, larutan akueus sarang aktif Glikoprotein langsung boleh merangsang pertumbuhan sel-sel sistem imun, meningkatkan sistem imun, boleh menggalakkan metabolisme, meningkatkan keberkesanan fungsi, Berkesan meningkatkan peredaran darah dan menurunkan kolesterol.


5, keberkesanan sarang burung pada kanak-kanak dan remaja: Sering mengambil sarang burung, boleh menggalakkan metabolisme, meningkatkan kecergasan fizikal, fungsi pelbagai aspek badan yang kuat, meningkatkan imuniti, meningkatkan daya tahan untuk mencegah pencerobohan penyakit ini, dan boleh menyumbang kepada perkembangan otak, peningkatan Intelek, responsif.

#birdnest #beauty #wcy.department

#birdnestdrink #collagendrink #collagen #ecolite #burung 


YOU MAY ALSO LIKE

FROM THE SAME STORE